english deutsch hrvatski български

premium račun Online podrška
i mobilne verzije

Za samo 100 € godišnje dobiti sve i na svoj ​​mobilni telefon.
Te isto tako dobiti punu online podršku.
To znači da ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja u roku od jednog dana.

Želim premium

Kako smo bolji od ostalih?


Dizajniran posebno za malih hotela,
Guesthouses i hostele

Svaki detalj je sustav dizajniran posebno za upravljanje malim hotelima i relativno mali broj soba i gostiju. To vam jamči brže snalaženje u sustavu, manje pogreške i trošenja nema vremena treninga sebe ili svoje kolege i zaposlenika za korištenje sustava.


Mi zahtijevaju manje svog vremena

Radimo zajedno s malim vlasnicima hotela i znam da to nije uvijek opcija da se utakmice recepcionar za obradu rezervacije, walkins i checkouts. Zato smo osmislili svaki proces Otvoreno upravitelj hotela zahtijeva samo nekoliko minuta na vrijeme i da vas podržati na bilo koji mogući način. To je razlog zašto, na primjer pratimo sve svoje stare goste i ne zahtijevaju od vas da ispunite sve svoje podatke, kada se vrate.


Stručnjak ili IT znanja ne potrebna

Ne želite potrošiti novac i vrijeme hiring IT stručnjaka za instalaciju i održavanje našeg sustava. To je razlog zašto smo stvorili sustav koji ne zahtijeva instalaciju i održavanje god.


KORISTITE na bilo kojem računalu ili čak TELEFON

Vi samo se prijavite pomoću Otvoreno korisničkim imenom upravitelj hotela i lozinku, ili alternativno svoj ​​Google, Yahoo ili Facebook račun. Možete raditi sa sustavom od onoliko računala želite, pa čak i iz telefona, samo način na koji radite sa svojim e-mail i facebook.


Smo 100% BESPLATNO

Umjesto punjenja novac za korištenje naše softvera, mi Vam pružiti priliku da ga koristiti 100% besplatno. Kao što je zapravo ne zahtijeva bilo koji podatke o kreditnoj kartici god. A mi ne znači da možete koristiti Otvori upravitelj hotela besplatno za samo probno razdoblje. Ne, ono što mislimo da je usluga besplatna i da će ostati bez naknade za koliko mi to možemo priuštiti. Mi bi radije ponuditi premiju račune za korisnike koji žele imati online podršku i koristiti sustav na telefon. Ti korisnici se naplatiti svake godine mali iznos novca, tako da možemo pokriti troškove za naš tim za podršku.